image Bekim Haxhiu: Koha e tradhtarëve e trushperlarëve po përfundon

Politikë

Bekim Haxhiu: Koha e tradhtarëve e trushperlarëve po përfundon

news image

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu pas përfundimit të protestës së organizuar nga Organizata e veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kundër qeverisë, tha se koha e “tradhtarëve e trushperlarëve po përfundon”.

Haxhiu thotë se qeveria e Albin Kurtit, të cilën e quan “Qeveri kuislinge” nuk mund ta izolojë Kosovën, e të diskriminojë luftëtarët e lirisë.

“Qeveria kuislinge e Kurtit nuk mund ta izoloj dhe sanksionoj Kosovën, nuk mund t’i diskriminoj luftëtarët e lirisë, veteranët e UÇK-së e te paguhet me taksat e qytetarëve të Kosovës. Koha e tradhetarëve dhe trushperlarëve po përfundon njëherë e përgjithmonë”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/bekimhaxhiuofficial/posts/pfbid0rQe8RBDs99ygRfpS7sAACqvJ5XdTHV5NE4BwwoFNFvYEirjvH1SwaWwTfawbZoipl?cft[0]=AZU9qNFs8ZA5RXTfUChazYeWc4FnYDMNGqkfoibwgDUEZorv2yYuiqxUES1rXjdBUCVPF7ZbqE-TnMz2CWPg57dnOR4EXVM-tWBAPyX_ln1OumlvGxsqK8_CKk-4khmCoID2fsh3-CnX6Meo0EC6uQr_&tn=%2CO%2CP-R

/GazetaSinjali/