image Bëhen bashkë ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë, ministri jep detaje
[wp-story id="814678"]

Siguri

Bëhen bashkë ushtria e Kosovës dhe Shqipërisë, ministri jep detaje

news image

Forcat e Armatosura të Kosovës dhe ato të Shqipërisë kanë zhvilluar ushtrime të përbashkëta.

Këto ushtrime u bënë për shkak se dy ushtritë do të dislokohen në Mbretërinë e Bashkuar për një ushtrim të gjerë ndërkombëtarë.

‘’Ekipet përfaqësuese të FSK-së dhe FA të Republikës së Shqipërisë stërviten së bashku para dislokimit në Mbretërinë e Bashkuar, ku do të marrin pjesë në Stërvitjen/Garën më të famshme të patrullimit ushtarak ndërkombëtar “Cambrian Patrol 2022”.

Së bashku gjithmonë më të fortë dhe më të suksesshëm!’’, ka shkruar në Facebook Ministri i Mbrojtjes Mehaj.

/GazetaSinjali/