image “Banane Luiz, speca Tea, portokall Efi”, eskalojnë tregtarët në Shqipëri

Bota e Yjeve

“Banane Luiz, speca Tea, portokall Efi”, eskalojnë tregtarët në Shqipëri

news image

Një tregtar fruta-perimesh në Shkodër ka shfrytëzuar personazhet e “Big Brother VIP” në kuadër të biznesit të tij.

Ai i ka vënë emra frutave dhe perimeve si Banania Luiz, mandarina Kiara, portokalli Efi, apo specat Tea. Çudira të kësaj natyre po shohim çdo ditë nga populli shqiptarë të cilët kanë kthyer në temë kryesore të ditës së tyre Big Brother-in dhe Luizin.

640 0 fruta 1 1675504382
640 0 fruta 2 1675504381
640 0 fruta 3 1675504381
640 0 fruta 4 1675504381

/GazetaSinjali/