image Avokati: Turistët serbë në Shqipëri, marrin me vete nga Serbia edhe letrën e banjos

Shqipëri

Avokati: Turistët serbë në Shqipëri, marrin me vete nga Serbia edhe letrën e banjos

news image

Avokati dhe aktivisti Adriatik Lapaj, ka ngritur një shqetësim për ata turistë, kryesisht serbë, që kur vijnë në Shqipëri, marrin me vete ushqime dhe produkte të ndryshme, madje edhe letrat e banjos.


Në një postim në rrjetet sociale, Lapaj shtron pyetjen nëse këta numërohen si turistë të huaj, pasi e vetmja gjë që sjellin në vend, janë kazanë me mbeturina.

Lapaj shton gjithashtu se ndoshta turistët serbë e bëjnë këtë dhe për arsye sigurie.

Postimi i plotë:

Numërohen si turistë të huaj këta që kur shkarkojnë makinën te dhoma e plazhit kanë me vete patate, speca, letër banje, ujë, vezë, bostan e deri te mielli bukës?

Ndoshta këta të Serbisë i sjellin për arsye sigurie! Çështje besimi.

Turistë që Shqipërisë më shumë i lënë kazanë me mbeturina se para. /GazetaSinjali/