image ATK largon nga puna dy zyrtarë për mosrespektim të orarit të punës
[wp-story id="814678"]

Kosovë

ATK largon nga puna dy zyrtarë për mosrespektim të orarit të punës

news image

Komisioni Disiplinor në Administratën Tatimore të Kosovës ka larguar dy zyrtarë nga puna, me arsyetimin se nuk e kanë respektuar orarin e punës, njofton Gazeta Sinjali.

Në një njoftim për medie ATK shkruan se: “Pas verifikimit të të gjitha fakteve dhe shterjes së të gjitha procedurave ligjore, Komisioni Disiplinorë në ATK me datë 12 gusht 2021 ka marrë vendim për shqiptimin e tri masave disiplinore ndaj tre zyrtarëve të ATK-së“.

Masat disiplinore janë shqiptuar në mungesa të paarsyeshme në punë mbi pesë ditë.

Lidhur me shkeljet e rënda të konstatuar nga Komisioni Disiplinorë, dy zyrtarëve ju është shqiptuar masa disiplinore largimi nga Shërbimi Civil.

Ndërsa, zyrtarit tjetër iu është shqiptuar masa disiplinore për shkelje të rënda, ndalim i ngritjes në detyrë.

/GazetaSinjali/