image Agjencia më e madhe sizmologjike i kërkon shqiptarëve të qetësohen
[wp-story id="814678"]

Rajon

Tërmetet/ Agjencia më e madhe sizmologjike i kërkon shqiptarëve të qetësohen

news image

Agjencia më e madhe në botë për tërmetet ka konfirmuar se nuk është e mundur të parashikohen tërmetet dhe bën thirrje për qetësi për të gjithë qytetarët. “Nuk parashikohen tërmetet, mos besoni në lajme të tjera!”, thuhet në njoftimin e tyre.

Teksti: “U themi miqve tanë në Shqipëri se gjasat janë që këto ditë të keni dëgjuar ose të dëgjoni njerëz që thonë se e kishin parashikuar tërmetin e djeshëm. Mos i dëgjoni: parashikimi i tërmeteve ËSHTË I PAMUNDUR. Qofshi të sigurt.”

/Gazeta Sinjali/