image A u pendua Einxhel për puthjen me Dagzin?

Bota e Yjeve

A u pendua Einxhel për puthjen me Dagzin?

news image

Dje në Big Brother u mendua se po konsolidohej edhe një çift tjetër, mes Einxhel dhe Dagzit, pasti ata shkëmbyen puthje.

Por, sot Einxhel duket se është penduar pasi tha se ishte në ndikimin e alkoolit dhe së ishte e lodhur e mërzitur.

Isha tapë, shumë e lodhur dhe e mërzitur. Nuk duhej të ndodhte, kishim rënë dakord që nuk do e bënim kurrë. Nuk duhej fare të ndodhte. Bëhem shumë e dashur kur pi alkool dhe kjo nuk është fare gjë e mirë. Mund ta evitoja këtë gjë. Nuk kishin pse ta shikonin të gjithë njerëzit”, tha Einxhel.

/GazetaSinjali/