image 26-vjeçarja, nënë e dy fëmijëve është diagnostifikuar me leukemi akute - ka nevojë për ndihmë

Sociale

26-vjeçarja, nënë e dy fëmijëve është diagnostifikuar me leukemi akute – ka nevojë për ndihmë

news image

Qendresa Llapashtica-Ismajli, 26-vjeçe, nënë e dy fëmijëve, është diagnostifikuar me leukemi akute dhe për shërimin e sëmundjes kërkohen 130 mijë euro, të cilat ajo dhe familja e saj nuk ka mundësi t’i përballoi.

Bashkëshorti i saj, Erduan Ismajli, ka publikuar sot një thirrje për ndihmë në shërimin e Qëndresës.

Ismajli, në një njoftim në rrjetin social Facebook, ka thënë se bashkëshortja e tij aktualisht ndodhet në një spital në Turqi. Ai ka publikuar diagnozën e sëmundjes me të cilën vuan Qëndresa, nënë e dy fëmijëve (dy vjeç dhe dy muajsh).

https://www.facebook.com/erduan.ismajlii/posts/pfbid0gseAEXsUqjmqwwiV92fZ5odmVbhAstA1qkeNkTrvqsES38yF381a8AbKWPcN8gPal?cft[0]=AZWy6uvogaPpqJ8_rvpIPZyxghSKt9fGs3pCIe9HbqYrmisTZY3NQOKYt1WvZNtwlejKnmcoE3BQ2j9h2GzIS4zVUeop40mSzc9_taaCoONlENb1qi6awFKzQxf_iukh88M&tn=%2CO%2CP-R

/GazetaSinjali/