image Zgjedhet kryetari i ri i Sindikatës së Policisë së Kosovës - Sinjali

Zgjedhet kryetari i ri i Sindikatës së Policisë së Kosovës

news image

Sindikata e Policisë së Kosovës ka mbajtur kuvendin e katër zgjedhor të saj.

Ky kuvend ka zgjedhur për kryetar, Imer Zeqirin dhe nënkryetar, Avdi Hotin.

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë

“Të pranishmeve, më një fjalë rasti iu drejtuar ish kryetarja e Sindikatës së PK-së, znj. Valbona Kamberi, kryetari i BSPK-së, Avni Ajdini si dhe nënkryetarja e SBASHK-ut, Znj Vjollca Shala”, thuhet në njoftim.

Përpos mysafirëve që ishin prezent, u ndanë mirënjohje për ish-kolegët dhe ish përfaqësuesit e Sindikatës së PK-së.

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme

“Kuvendi i përmbylli punimet, duke ju dëshiruar organeve të reja punë të mbarë dhe suksese në realizimin e të drejtave të punonjësve të Policisë së Kosovës”./GazetaSinjali/

Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Shpërndaje artikullin