image Zelensky: Nëse Rusia nuk ndalet tani, agresorët tjerë do fillojnë luftëra tjera

Botë

Zelensky: Nëse Rusia nuk ndalet tani, agresorët tjerë do fillojnë luftëra tjera

news image

Presidenti i Ukrainës, Volodymir Zelensky, ka paralajmëruar se nëse Rusia nuk ndalet dhe nuk ndëshkohet, kjo do t’i hap rrugë edhe shteteve të tjera që të pushtojnë vende.

Nëse Rusia nuk ndalet tani, dhe nuk ndëshkohet, agresorët e tjerë në botë do të fillojnë luftëra të tjera në rajone të ndryshme të botës, në kontinente të ndryshme, ngado ku një shtet ëndërron të pushtojë fqinjët e tij”, ka shkruar presidenti ukrainas në një postim në Facebook, duke bashkangjitur disa fotografi të shkatërrimeve që janë bërë në qytetet të ndryshme në Ukrainë.

Mund të jetë një imazh i 6 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 3 persona, zjarr dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme

/GazetaSinjali/