image Vulin: Vetëm ata që diskriminojnë serbët kanë probleme me botën serbe - Sinjali

Vulin: Vetëm ata që diskriminojnë serbët kanë probleme me botën serbe

news image

Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, tha se bota serbe është ideja e tij dhe qëndrimi i tij personal, se nuk është qëndrim i Qeverisë apo presidentit Vuçiq, por që ai do të luftojë për sa më shumë deputetë.

“Krijimi i botës serbe si një popull i vetëm politik është një nevojë urgjente e serbëve dhe nuk ka asnjë kërcënim”, tha Vulin në Kuvendin e Serbisë sot.

“Ju e dini kush ka problem me botën serbe, vetëm ato në vendet e të cilëve ata diskriminojnë serbët.”

Siç tha ai, bota serbe është ideja e tij, nuk është ide e Qeverisë së Serbisë, dhe Parlamenti nuk vendos për këtë./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin