image Vuçiq: Nëse SHBA dhe BE duhet të vendosin sa armë të kemi, të shfuqizojmë shtetin
[wp-story id="814678"]

Rajon

Vuçiq: Nëse SHBA dhe BE duhet të vendosin sa armë të kemi, të shfuqizojmë shtetin

news image

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se Serbia është një vend i lirë dhe i pavarur dhe se i merr vetë vendimet e veta, përshirë edhe atë se nga cilat vende blenë armë.

“Serbia është një vend i pavarur, i cili siguron aq sa mendon se është e nevojshme, në mënyrë që të parandalojë çdo agresion të mundshëm kundër vetes”, raporton Tanjug.

“Nëse mendoni se SHBA dhe BE duhet të vendosin se sa armë do të kemi, le të shfuqizojmë shtetin”.

Ai shtoi se sot, Serbia nuk do të kishte një tubacion gazi, nëse do të dëgjonte të tjerët, dhe jo qytetarët e saj.

/Gazeta Sinjali/