image Veseli: Filluam shpërndarjen e pakove shëndetësore në veri
[wp-story id="814678"]

Veseli: Filluam shpërndarjen e pakove shëndetësore në veri

news image

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka njoftuar se sot kanë filluar shpërndarjen e qindra pakove esenciale shëndetësore nëpër vendbanimet e komunave të veriut të Kosovës, ku qindra familje shqiptare tash e disa ditë kanë mbetur të izoluar si pasojë e masave të ndërmarra nga Serbia, e më pas të legjitimuara nga Qeveria e Kosovës.

Veseli ka shkruar në Facebook se pakot shëndetësore përmbajnë barëra për qytetarët që përballen me sëmundje kronike, por edhe për pensionistët.

“Partia Demokratike e Kosovës do të vazhdoj edhe ditëve në vijim aksionin e nisur për të ndihmuar me pako ushqimore dhe mjekësore familjet e izoluara në veri. Po ashtu, me miratimin e pakos emergjente prej 320 milionë euro e cila do të trajtohet të martën në Kuvend, shteti i Kosovës do të arrij tu dalë në ndihmë për tre muaj të gjithë punëtorëve në sektorin privat, bizneseve dhe gjitha kategorive shoqërore”, ka shkruar ai.