image Varhelyi: E mirëpres marrëveshjen për liberalizimin e vizave për Kosovën

Politikë

Varhelyi: E mirëpres marrëveshjen për liberalizimin e vizave për Kosovën

news image

Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi të Mirë, Oliver Varhelyi, e ka mirëpritur arritjen e marrëveshjes për liberalizmin e vizave për Kosovën, në mes të Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian dhe Parlamentit Evropian.

Varhelyi tha se tha se puna e përbashkët për luftimin e krimit të organizuar solli frytet e saj.

“E mirëpres marrëveshjen për liberalizimit të vizave për Kosovën. Puna jonë e përbashkët për të luftuar krimin e organizuar solli rezultate të prekshme në terren. BE qëndron në krah të njerëzve në Ballkanin Perëndimor”, tha Varhelyi.

/GazetaSinjali/