image "Trafiku Urban" punëson një anëtar të 'Down Syndrome Kosova'

Prishtinë/ “Trafiku Urban” punëson një anëtar të ‘Down Syndrome Kosova’

news image

Ndërmarrja publike “Trafiku Urban” në Komunën e Prishtinës ka punësuar një 23 vjeçar, anëtar të Shoqatës “Down Syndrome Kosova”.

Aldi, do të mbajë evidencen në hyrje – dalje të punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje gjatë orarit 08:00 – 16:00.

Këtë e ka bërë të situr Komuna e Prishtinës përmës një njoftimi në Facebook, me ç’rast ka përgëzuar ndërmarrjen duke thënë se hapja dhe ofrimi i mundësive, si dhe gjithëpërfshirja e kategorive të ndryshme në shoqëri, kontribon në emancipimin e shoqërisë në përgjithësi./Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/komunaprishtine/posts/2911515258893678?__xts__[0]=68.ARBQXatJ89xBFEkfH0tf0Vu2HL8Xjl46p6di0jBQnz8horqOMRH4qsldpCfA0VFYIQhETlLwQY_X1xYrY75_d9yRYP4mXUj8r1JkFSc-J3NQ1PcDX9etoxto01Hw1G2vyfnfhjAHGJDg9RD-d2dC7NP3-MLrqgfnqgEBgEt4_7YROP25M2b1Lqj62xWL9tZGxvRCOmnmmFTvrzH2HJkwedRUZWnlvqYIEh4lSnMn2LhSscTO2Xo9O9EfaRtryEKJhuHUrLA1WL47UaLw4Jqz6uuVbyU8oOK6tDV1-A2WkCiye1ceVMLeVmUioaowtt2Kf-fI51Vcp7t1n2lW03OMtKqEwA&__tn__=-R