image Sulmi terrorist - mërgimtarët shqiptarë nesër protestë në Bruksel, Haradinaj në përkrahje

Diasporë

Sulmi terrorist – mërgimtarët shqiptarë nesër protestë në Bruksel, Haradinaj në përkrahje

news image

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj deklaroi se mbështet protestën e organizuar nga studentë shqiptarë të Evropës, e cila do të mbahet nesër në Bruksel, kundër sulmeve terroriste në veri të vendit.

Ai tha se angazhimi i tillë i të rinjve shqiptarë në diasporë dëshmon lidhjen me atdheun e tyre.

“Në mbështetje të protestës së organizatave të studentëve shqiptarë në Evropë, e planifikuar të mbahet nesër në Bruksel, kundër sulmeve terroriste në veri të vendit.

Angazhimi i të rinjve shqiptarë por edhe i tërë diasporës sonë në promovimin e një të ardhme paqësore dhe prosperuese për të gjithë, dëshmon lidhjen që kanë ata me atdheun”, shkroi ai.

https://www.facebook.com/RamushHaradinajOfficial/posts/pfbid02LE3hRA3oJqoLWFyvrN9iXBRvpcBPc4xJV5wnFUkQnLJLrEQsg9xkYDkxS4iXhe4l?cft[0]=AZUQ-B-g9dpOXhoKvTU2VE0RWBOYmSf3qnjeZPQ9a2VKxah-zN3XoBpTTHkLJXjNMK-S904LPI4R1laBhllGKBV-myD5XsrRcFtxuyaGS-01EKWG9hHJdjf0z-1_zqieg_JEq7i3WekpVZbJXJ6-7gky&tn=%2CO*F

/GazetaSinjali/