image Specialja urdhëron Salih Mustafën të paguajë 207 mijë euro zhdëmtim viktimave

Drejtësi

Specialja urdhëron Salih Mustafën të paguajë 207 mijë euro zhdëmtim viktimave

news image

Gjykata Speciale e ka urdhëruar Salih Mustafën të paguajë 207 mijë euro si zhdëmtim për tri viktimat e tij të drejtpërdrejta dhe pesë jo të drejtpërdrejta.

Gjykata ka vendosur që viktima 8 të shpërblehet me 30 mijë euro, viktima 9 me 80 mijë euro dhe viktima 10 me 60 mijë euro.

/GazetaSinjali/