image Skandal në Bosnje: Gjyqtarët ndiqen dhe rrahen në fushë, përfundojnë në spital

Futboll

Skandal në Bosnje: Gjyqtarët ndiqen dhe rrahen në fushë, përfundojnë në spital

news image

Një skandal i madh është parë në Bosnje dhe Hercegovinë, ku në një ndeshje të ligës së ulët, gjyqtarët janë rrahur dhe kanë përfunduar në spital, njoftojnë mediat lokale.

Përkatësisht, në faqen e “First League” në Facebook është shfaqur një video e situatës nga xhiroja e 25-të e Ligës së Parë të Futbollit boshnjak, ku një tifoz i vendasve, FK Ingram Duboki Potok, ka zbritur në fushë dhe ka sulmuar gjyqtarin ndihmës.

Ingram, përndryshe skuadër nga Srebreniku, ka luajtur kundër FC DSK Devetak, të cilët kanë festuar me rezultat 2:1 para se të ndodhte incidenti i përshkruar me këto fjalë.

“Pas përfundimit të lojës, presidenti i Ingram Duboki Potok, Shaban Aliq, ngriti të pranishmit dhe lojtarët në treshen arbitrare Arnautoviq, Kurbasiq, Smajiq, ku ata morën lëndime fizike dhe u dërguan për mjekim në UKC”.

Pamjet e rrahjes së gjyqtarëve mund t’i shikoni në videon e mëposhtme:

▶️ Nakon završene utakmice predsjednik Ingrama Duboki Potok Šaban Alić je digao publiku i igrače na sudijsku trojku Arnautovića, Kurbašića, Smajića i gdje su isti dobili tjelesne povrede i upućeni su na liječenje na UKC.

Posted by Prva liga on Monday, May 8, 2023

/GazetaSinjali/