image S’ka kuorum për votimin e Strategjisë së Energjisë
[wp-story id="814678"]

Politikë

S’ka kuorum për votimin e Strategjisë së Energjisë

news image

Pas shqyrtimit të Strategjisë së Energjisë të Republikës së Kosovës për periudhën 2022-2031, Kuvendi I Kosovës nuk ka arritur të bëjë votat për miratimin e tij.

Për këtë strategji kanë votuar vetëm vetëm 58 deputetë.

“Vetëm 58 deputetë po votojnë, nuk ka kuorum, shihemi nesër në orën 11:00, e vëmë në votim Strategjinë e Energjisë dhe pastaj e hapin senacën e re”, tha kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca.

Derisa sot deputetët e pozitës kanë miratuar Ligjin për Zyrtarët Publikë dhe atë për Pagat në Sektorin Publikë.

/GazetaSinjali/