image Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën që çon për Bërnjak - FOTO

Siguri

Serbët vendosin kamionë për pengimin e lëvizjes në urën që çon për Bërnjak – FOTO

news image

Në urën e cila çon në Bërnjak, janë vendosur kamionë nga ana e serbëve, për të penguar qasjen në këtë urë, si dhe për të vështirësuar kalimin fizik të policisë.

Në disa pamjetshihet një kamion i vendosur në mënyrë horizontale në urë.

Masa e reciprocitetit ka hyrë në fuqi që gjashtë ditë dhe situata dita-ditës po shkon duke u tensionuar.

/Gazeta Sinjali/