image Selmanaj: Dy muaj që kur iu vendosën sanksione Kosovës, këtë gjendje e sjell vetëm një mendësi komuniste e totalitare

Politikë

Selmanaj: Dy muaj që kur iu vendosën sanksione Kosovës, këtë gjendje e sjell vetëm një mendësi komuniste e totalitare

news image

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj, ka thënë se tashmë janë bërë dy muaj që prej se Kosova është futur nën sanksione.

Selmanaj përmes një shkrimi në Facebook, ka renditur miliona euro që janë bllokuar dhe procese të tjera.

Ai ka fajësuar qeverinë, të cilët e ka quajtur “komuniste”, “totalitare” dhe “jodemokratike”.

Masat ndaj Kosovës / Masat ndaj Kosovës prekin takimet e niveleve të larta të ministrave, çfarë po u ndodh?

Shkrimi i plotë i tij:

Dita e 60 apo 2 muaj, që kur bota demokratike i vendosi sanksione shtetit tonë.

  • Janë bllokuar miliona euro për projekte kapitale të nivelit qëndror;
  • Janë bllokuar miliona euro për projekte kapitale për nivelin lokal;
  • Janë bllokuar miliona euro për projektet për ndërmarrjet publike;
  • Janë bllokuar njohjet dhe anëtarësimet në organizatat ndërkombëtare;
  • Janë bllokuar vizitat e bartësve të institucioneve publike në shtetet demokratike dhe institucionet ndërkombëtare.

Në këtë gjendje e sjell vendin e vet vetëm një mendësi qeverisëse KOMUNISTE, TOTALITARE dhe JO DEMOKRATIKE!

/GazetaSinjali/