image REL: Shqiptarët e zhvendosur i gëzohen kthimit në veri, po iu rindërtohen shtëpitë

Kosovë

REL: Shqiptarët e zhvendosur i gëzohen kthimit në veri, po iu rindërtohen shtëpitë

news image

Disa shqiptarëve të zhvendosur nga Mitrovica e Veriut më 1999, po iu rindërtohen shtëpitë e shkatërruara gjatë luftës.

Ata shprehen të lumtur që po kthehen në lagjet tyre pas 24 vjetësh dhe urojnë të jetojnë të qetë pa pasur nevojë të largohen sërish shkaku i tensioneve ndëretnike.

VIDEO:

/GazetaSinjali/