image Reagon Thaçi për zgjedhjet serbe: Bashkimi i shqiptarëve në Luginë dha rezultat

Politikë

Reagon Thaçi për zgjedhjet serbe: Bashkimi i shqiptarëve në Luginë dha rezultat

news image

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një reagimi në Facebook, ka thënë se bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës, ka dhënë rezultatin tash së fundi në zgjedhjet parlamentare të Serbisë.

Sipas Thaçit, tashmë Alternativa Demokratike Shqiptare është shembull i mirë për t’u ndjekur nga gjithë shqiptarët kudo që ndodhen.

‘Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij. Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje”, ka shkruar Thaçi.

Ndërkaq, kujtojmë që sipas rezultateve preliminare zyrtare, koalicioni shqiptarë Alternativa Demokratike Shqiptare, Lugina e Bashkuar ka marrë 7.39 % të votave dhe do të ketë katër deputetë./ Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/HashimThaciOfficial/posts/3929833347086995?xts%5B0%5D=68.ARBxU2jfPlHeiDtA2zVimpw0yMxh7Dz6QtrKyr3uF-liDMeg1V_QjOBp68gmWnuyUGghhou79UAMM-_u4BvyWudyrb2TcT74-HMXCLsMY4JzTijHHrXG7XkkehwbRN1v9wWjWfQWFJU3jPueAkEjVzIo-FAv6GfOvSAB-g6x4C2e29ljPxUxtN8Lgz66Q_mSIT8knFt0gzw950gHdVpr5Vo0GGcQ9ZDc4KGrOZjXKYfCZxPe_j-SWO6OcoAqF_YlC4HcLW8GdibyEa33Pc5yx2c2Y7WXpRXNskQsO9OJXRfBhUto1OwpfPOVli0M5u0mCFE6demDpVW_55H7B0fSMw&tn=-R