image Ratclife do ta zëvendësojë Grenellin si drejtor i Inteligjencës në SHBA - Sinjali

Botë/ Ratclife do ta zëvendësojë Grenellin si drejtor i Inteligjencës në SHBA

news image

Komisioni për Intelegjencë i Senatit të SHBA-ve, dje pasdite në Washington, DC, ka mbajtur seancën dëgjimore për konfirmimin e Kongresistit John Ratcliffe në pozitën e Drejtorit Nacional të Intelegjencës se SHBA-së.

Ai u zotua të martën që “të flasë të vërtetën në pushtet” dhe t’i rezistojë presionit nga presidenti ose ndonjë zyrtar për të hijezuar inteligjencën, duke kërkuar të sigurojë demokratët e shqetësuar për gatishmërinë e tij për të dhënë informacion të sinqertë të lirë nga konsideratat politike, shkruan Washington Post.

“Pavarësisht nga ajo që dikush dëshiron që inteligjenca jonë të reflektojë, inteligjenca që unë do të ofroj nëse konfirmohet nuk do të ndryshohet ose ndikohet nga ndikimi i jashtëm,” tha Ratcliffe,/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin