image QKUK vjen me një njoftim, tregon sa pacientë me kancer u trajtuan për 9 javë
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Shëndetësi/ QKUK vjen me një njoftim, tregon sa pacientë me kancer u trajtuan për 9 javë

news image

Qendra Klinike Universitare e Kosovës, (QKUK), ka njoftuar se Klinika e Onkologjisë ka ofruar 40 mijë shërbime mjekësore për pacientët me kancer.

Sipas raportit të Klinikës së Onkologjisë për 9 javë janë ofruar 40 mijë shërbime të ndryshme mjekësore për pacientët, raporton Gazeta Sinjali.

“Nga raporti njoftohet se prej tyre, janë ofruar 4 mijë e 500 i shërbime të kimioterapisë, 4 mijë e 200 mjekime me kimioterapi intravenoze”, thuhet në njoftimin e QKUK-së.

Më tutje, 1500 pacientë me kancer shërbehen me kimioterapi brenda një dite./ Gazeta Sinjali/

Klinika e Onkologjisë ofroi 40 mijë shërbime mjekësore për 9 javëKlinika e Onkologjisë në Qendrën Klinike Universitare…

Posted by Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës on Friday, May 22, 2020