image Qeveria e shpallë muze ish-burgun e Prishtinës

Kosovë

Vendim/ Qeveria e shpallë muze ish-burgun e Prishtinës

news image

Qeveria në detyrë ka marrë vendim që ish-bugu i Prishtinës në rrugën “Luan Haradinaj” të shpallet muze, shkruan Gazeta Sinjali.

Vendimi u mor në mbledhjen e sotme online të qeverisë në detyrë.

“Obligohet Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që, në koordinim me Ministrinë e Drejtësisë, Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike dhe Ministrinë e Financave dhe Transfereve, të zhvillojë të gjitha procedurat e nevojshme dhe t’i propozojë Qeverisë themelimin e Muzeut”, thuhet në vendim./Gazeta Sinjali/