image Publikohet raporti i ShSKUK-së, rritet numri i pacientëve të shtrirë - Sinjali

Publikohet raporti i ShSKUK-së, rritet numri i pacientëve të shtrirë

news image

Shërbimi Spitalor, Klinik dhe Universitar i Kosovës ka publikuar raportin e fundit 24-orësh mbi gjendjen e spitaleve dhe pacientëve të shtrirë, shkruan Gazeta Sinjali.

Në Infektivë janë duke u trajtuar 67 pacientë me COVID-19, në Pulmologji 34 post-COVID ndërsa në Mjekim Intensiv janë tre pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 67 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 34 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 3 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 10 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 16 pacientë

Spitalit Mitrovicës,12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 4 pacientë

Spitali i Gjilanit, 11 pacientë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin