image Policia e Kosovës kërkoi 28 punëtorë, këto janë rezultatet e intervistës me gojë
[wp-story id="814678"]

Siguri

Policia e Kosovës kërkoi 28 punëtorë, këto janë rezultatet e intervistës me gojë

news image

Policia e Kosovës ka publikuar rezultatet për katër pozita brenda këtij institucioni.

PK publikoi në Facebook rezultatet e intervistës me gojë për 3 autoelektricistë që kërkohen, 5 autolimarë, 10 automekanikë dhe 10 teknikë metalpunues.

Kandidatët e pakënaqur me këto rezultate kanë 30 ditë afat për të parashtruar ankesë. Ankesa duhet të dorëzohet në Komisionin e Ankesave në Drejtorinë e Personelit në PK.

/GazetaSinjali/