image Pikat që do të shqyrtohen në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Kuvendit - Sinjali

Pikat që do të shqyrtohen në mbledhjen e sotme të Kryesisë së Kuvendit

news image

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet sot në orën 11:00. Në rend dite është pika e papërfunduar nga seanca plenare e 22 dhe 28 korrikut 2021 për votimin e rekomandimeve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me Raportin e Auditimit të pasqyrave vjetore financiare të ndërmarrjes Hortikultura për vitin 2020.

Pika e dytë e rendit të ditës ka të bëjë me pikat e papërfunduara nga seancat plenare më 16, 19, 21, 28 korrik dhe 6 gusht 2021, për votimin e Projektligjit për ratifikimin e amendamentimit të marrëveshjes ndërkombëtare me Bankën Evropiane për Investime, për financimin e Projektit për rehabilitimin e linjës hekurudhore 10, votimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet MASHTI-t dhe Agjencisë Austriake për Zhvillim për zbatimin e Projektit “Hulumtimi dhe shkencat e aplikuara në arsimin e lartë + (HERAS+)”, votimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni.

Kryesia e Kuvendit për shqyrtim do të ketë edhe pikat e papërfunduara nga seanca plenare e datës 19 tetor 2021:

  • Votimi i raportit vjetor të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për 2020,
  • Pikat e papërfunduara nga seancat plenare, 18, 19, 22 dhe 23 nëntor 2021,
  • Votimi i raportit vjetor të Komisionit të Pavarur të Mediave për 2020,
  • Votimi i raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji për 2020,
  • Votimi i raportit vjetor të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për 2020,
  • Votimi i raportit vjetor Financiar të Buxhetit të  Kosovës për 2020,
  • Votimi i raportit vjetor të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës për 2020,
  • Shqyrtimi i propozim-vendimit të Qeverisë për miratimin e rekomandimit të Komisionit Ndërministror për Investime Strategjike për dhënien e statusit Investitor Strategjik për subjektin investues “KOSMONTE FOODS”,
  • Votimi për emërimin e kryetarit dhe katër anëtarëve të Bordit të Organin Shqyrtues të Prokurimit,
  • Votimi për përzgjedhjen e një kandidati për anëtar jo-ekzekutiv të Bordit të Bankës Qendrore, si dhe zgjedhja e anëtarëve të Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale./GazetaSinjali/

Shpërndaje artikullin