image Përfundon trajnimi për Solvency II

Kosovë

Përfundon trajnimi për Solvency II

news image

Përfaqësues nga të gjitha kompanitë e sigurimeve në Kosovë, përfaqësues nga Byroja Kosovare e Sigurimit, si dhe Banka Qendrore e Kosovës kanë përfunduar trajnimin dy ditor për Solvency II i cili është mbajtur në Prishtinë.

Ekspertë ndërkombëtar nga Anglia të cilët edhe kanë qenë trajnues kanë elaboruar për dy ditë praktikat dhe përvojat me të reja në këtë fushë.

/GazetaSinjali/