image Përfundon ceremonia mbyllëse e Kupës së Botës - VIDEO

Futboll

Përfundon ceremonia mbyllëse e Kupës së Botës – VIDEO

news image

Ceremonia mbyllëse e Botërorit tashmë ka përfunduar, për t’i hapur rrugë lojtarëve për të bërë përgatitjet e fundit, për të hyrë në fushën e lojës.

Ashtu siç ishte e paraparë, ceremonia filloi në 14:30, me një paraqitje që nuk është parë ndonjëherë në turneun e Kupës së Botës.

Me skena vizuale të bukura dhe këngë është përmbyllur ceremonia.

/GazetaSinjali/