image Pas operacionit, shqiptari pret 8 orë për t’u kthyer nga Greqia, momenti kur stjuardesa debaton me pasagjerin

Shqipëri

Pas operacionit, shqiptari pret 8 orë për t’u kthyer nga Greqia, momenti kur stjuardesa debaton me pasagjerin

news image

Sapo kishte dal nga spitali pasi kishte përfunduar operacionin dhe ishte nisur për në aeroportin e Athinës, qytetari shqiptar ishte përballur me parregullsi që në momentin e arritjes në aeroport.

Sipas tij, udhëtimi i tij për t’u rikthyer në Tiranë ishte në orën 15:00, por i njëjti ishte shtyrë deri në orën 22:30. Gjatë këtyre rreth tetë orë pritje, udhëtarët nuk ishin informuar së çfarë po ndodhte, kështu duke shkaktuar nervozë te ta.

Gjithashtu, ai ka publikuar edhe momentin kur njëra nga stjuardesa kishte debatuar ashpër me njërin nga udhëtarët.

https://www.facebook.com/watch/?v=660488742553164&cft[0]=AZWIWg8mvE0_MUa5Vj2NSTGtvrIIrPwOpc8lf5q8VglbS_jFFQqMd3CheWpHh0orJwejkq54rKFXiQiafz4D-d_25lVa9eVVqqvsT9pDoIomK402fIy6360fG9SCgshtxbocj-8cy0iZMvHipRoOjruUEaO3_9W8-CfEd5wmXH1yjREjuHFu-C2nsffOzQeEuZN5l1rhA__b5b8EM8kgePqO&tn=%2CO%2CP-R

/GazetaSinjali/