image Organizohet kampanja “Ta ruajmë natyrën, ta ruajmë shoqërinë”
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Organizohet kampanja “Ta ruajmë natyrën, ta ruajmë shoqërinë”

news image

Nga sot fillon kampanja për sensibilizimin e qytetarëve “Ta ruajmë natyrën, ta ruajmë shoqërinë”.

Aktiviteti vetëdijesues dhe sensibilizues zgjat deri më 21 mars.

Ky aktivitet përmbyllet me marshin paqësor, që organizohet për të demonstruar vullnetin pozitiv në artin e mendimit pozitiv për të ta zgjuar vullnetin e qytetarëve, artistëve, këngëtarëve, sportistëve të bëjnë apel që të ftojnë shoqata ekologjike dhe humanitare.

Më 21 mars marshohet, për kauzë të përbashkët dhe për pranimin e Kosovës në OKB.  /Gazeta Sinjali/