image Numër më i vogël i pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës - Sinjali

Numër më i vogël i pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës

news image

Shërbimi Spitalor, Klinik, Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 136 pacientë me COVID-19.

92 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse 9 pacientë në Mjekim Intensiv.

Më së shumti pacientë janë duke u trajtuar në Klinikën Infektive.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 52 pacientë;

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 8 pacientë;

Klinika e Pediatrisë, 4 pacientë;

Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë;

Spitali i Prizrenit, 13 pacientë;

Spitali i Gjilanit, 13 pacientë;

Spitali i Pejës, 10 pacientë;

Spitali i Gjakovës, 11 pacientë;

Spitalit Mitrovicës, 5 pacientë;

Spitali i Ferizajt, 12 pacientë;

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin