image Një pikë karburanti në Florida "detyron" njerëzit të bëjnë kërcime qesharake për të përfituar zbritje

Qesharake

Një pikë karburanti në Florida “detyron” njerëzit të bëjnë kërcime qesharake për të përfituar zbritje

news image

Punonjësit e një pike karburanti në Florida kanë menduar një mënyrë kreative për t’ua bërë ditën më të mirë të gjithë njerëzve që kanë ardhur për tu furnizuar me karburant.

Ata vendosën një njoftim në derë duke i kërkuar të gjithëve (që duan) të bëjnë një kërcim qesharak dhe nëse punonjësve u pëlqen, ata do të kenë zbritje në karburant.

Shumë njerëz e pranuan sfidën, dhe më e rëndësishmja, të gjithë kaluan shumë mirë.

Video rrezaton pozitivitet.

/GazetaSinjali/