image Një pasagjer është prekur nga gjesti i një çifti që udhëton me një fëmijë

Kuriozitete

Një pasagjer është prekur nga gjesti i një çifti që udhëton me një fëmijë

news image

Prindërit që udhëtojnë me një fëmijë mund të jenë të stresuar, veçanërisht nëse shqetësohen se fëmija i tyre i shqetëson të tjerët. Kjo është arsyeja pse një pasagjer është prekur nga gjesti i prindërve të një fëmije shtatë muajsh, me të cilët ka ndarë aeroplanin. Në një postim në Reddit, ai ndau një foto të paketave që prindërit u shpërndanë pasagjerëve përreth tyre.

“Disa prindër janë kaq të vëmendshëm ndaj të tjerëve. Ata sapo hipën në aeroplan dhe na dhanë të gjitha këto”, ka shkruar ai dhe ka fotografuar shënimin e prindërve, tapa veshësh dhe karamele.

“Ky është fluturimi im i parë, kështu që mund të frikësohem ose mund të më dhembin veshët. Shijoni këto ëmbëlsira (pa sheqer) dhe përdorni tapa veshësh nëse bëj pak zhurmë. Do të bëj çmos që të fle gjatë fluturimit”, shkruhej në mesazhin që prindërit kanë shkruar në emër të djalit të tyre Hugo.

Që kur postimi u shpërnda në Reddit, ai ka mbledhur qindra komente nga njerëz që lavdërojnë prindërit e vëmendshëm dhe ndajnë përvojat e tyre duke fluturuar me fëmijët.

“Nuk më shqetëson një foshnjë që qan apo një fëmijë nervoz, por prindërit që nuk u intereson që fëmijët e tyre të shndërrohen në demonë që kanë nevojë për një ekzorcizëm. Prindër të tillë janë të rrallë dhe meritojnë të gjitha lavdërimet”, beson një person.

“Edhe prindërit e tjerë nuk duan të vuajnë nga bërtitjet e fëmijëve të të tjerëve, kështu që është mirë që ata të jenë të vetëdijshëm për këtë problem. Shumëve nuk u intereson,” pajtohet një tjetër.

“Unë kurrë nuk kam pasur problem me foshnjat e mia në aeroplan, por stresi i shtuar i shikimeve gjykuese nga pasagjerët nuk ndihmon kurrë,” tha një i tretë.

“Është e trishtueshme që prindërit duhet të kërkojnë falje që fëmija i tyre madje ekziston”, pohon i katërti.

/GazetaSinjali/