image Nënat janë heroina – 48 vjeçarja ia jep veshkën djalit të saj dhe e shpëton nga vdekja

Botë

Nënat janë heroina – 48 vjeçarja ia jep veshkën djalit të saj dhe e shpëton nga vdekja

news image

Një nënë e ka shpëtuar djalin e saj 25-vjeçar duke i dhuruar një nga veshkat e saj, pasi ai u diagnostikua me një sëmundje që sulmon veshkat dhe kufizon funksionet e tyre.

Funksioni i veshkave të Josh Houston kishte rënë në vetëm 33 për qind dhe më pas ai u vendos në një dietë rigoroze.

Fillimisht ishte gjetur një veshkë nga një donator i vdekur, por ai rezultoi pozitiv për COVID-19 dhe kirurgëve iu desh të anulonin operacionin dhe veshka t’i dhurohej dikujt tjetër.

Por tani ka nisur jetë të re falë nënës së tij, 48-vjeçare Michelle Houstin, e cila ia dha veshkën.

Mum saves seriously ill son's life by donating kidney after transplant  falls through - Mirror Online

/GazetaSinjali/