image Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës nesër - Sinjali

Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

news image

KEDS ka njoftuar se edhe nesër në disa komuna do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Kjo, sipas KEDS-it, për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë:

21.12.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1 (kodi: 19000040167 ) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallati I Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin NS Ulzat-1 Hajvali.

Vërejtëje: Në NS 10/0.4 kV Ulzat-1, Hajvali(Kodi: 19000040167) do të ndërprehet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

2.

NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS PTT (kodi: 18024002010 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Hasan Prishtina- nje pjesë dhe rr. Rasim Hashani – një pjesë.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri 10/04 kV.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/04kV TS Vëllezërit Gërvalla II (shabani) (kodi: 40000031219 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla- një pjesë dhe rr. Rexhep Demiri- një pjesë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rritja e fuqisë së transformatorëve 10/0.4 [kV/kV].

2.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Zyret e Kek-ut (kodi: 41046003038 ) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: Rr.Tahir Sinani( nje pjese).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Ambulanta (kodi: 41046003040 ) nga ora 12:00 deri 16:00

Vendet: Rr. Anton Çeta, rr. Sylejman Vokshi, rr.Gjergj Fishta, rr.Luigj Gurakuqi, rr.Ragip Bajrami, rr.Arben Hyseni, rr.Avni Rrustemi, rr.Vezir Bajrami dhe Rr.Tahir Sinani( një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.
/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin