image Murati shkon hapave të Kurtit, thotë se borxhin publik e kanë të trashëguar

Financa

Murati shkon hapave të Kurtit, thotë se borxhin publik e kanë të trashëguar

news image

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, sot ka raportuar para Komisionit për Buxhet dhe Financa të Kuvendit të Kosovës.

Gjatë raportimit, ministri ka thënë se borxhi publik ishte i lartë para se ata të vinin në krye të qeverisë, dhe se duke dalë nga pandemia është rritur kjo shifër.

“Është diçka që e kemi trashëguar, ka pasë borxh publik, sipas planifikimeve buxhetore kemi të hyra më të larta, dhe kemi filluar të stabilizohemi”, u shpreh Murati.

/GazetaSinjali/