image MSh: Të pavaksinuarit kanë 16 herë më tepër gjasa të shtrihen në spital shkaku i COVID-it

Shëndetësi

MSh: Të pavaksinuarit kanë 16 herë më tepër gjasa të shtrihen në spital shkaku i COVID-it

news image

Ministria e Shëndetësisë ka bërë thirrje te qytetarët që ta vaksinohen, pasi që sipas tyre se personat e pavaksinuar kanë 16 herë më tepër gjasa të shtrihen në spital shkaku i COVID-19, sesa të vaksinuarit.

Përmes një postimi në Facebook, kjo ministri ka shkruar se “Ne kemi mjetet që na duhet për të mbrojtur vetën dhe të tjerët. Ju lutem merrni vaksinën dhe dozën tuaj përforcuese!” .

/GazetaSinjali/

Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i teksti