image MSh-qytetarëve: Vaksinohuni me të dy dozat - Sinjali

MSh-qytetarëve: Vaksinohuni me të dy dozat

news image

Ministria e Shëndetësisë ka kërkuar nga qytetarët prapë që të vaksinohen e të mbrohen nga COVID-19.

Ministria ka thënë se rekomandimi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë është se vaksinimi kundër COVID-19 është mënyra më e sigurt për t’u mbrojtur nga COVID-19.

Sipas MSh-së, COVID-19 mund të ketë komplikime serioze dhe kërcënuese për jetën.

“COVID-19 mund të ketë komplikime serioze, kërcënuese për jetën”, thuhet në njoftim.

“Duke u vaksinuar ju do të zhvilloni imunitetin në një mënyrë më të sigurt sesa të infektoheni apo sëmureni”./GazetaSinjali/

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "Vaksinimi eshtë mënyra mẽ e sigurt për te zhvilluar imunitet kundër formave të rënda te sëmundjes dhe vdekjes nga Covid-19. Covid-19 eshtë një sëmundje kërcënuese për jetën. Mos rrezikoni shöndetin tuaj. Vaksinohuni sa mẽ parë dhe sigurohuni të vaksinoheni me tẻ dy dozat."

Shpërndaje artikullin