image Motra e Liburn Aliut emërohet në Këshillin Drejtues të Odës së Farmacistëve - Sinjali

Motra e Liburn Aliut emërohet në Këshillin Drejtues të Odës së Farmacistëve

news image

Suljota Aliu, motra e ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliut, është punësuar në Këshillin Drejtues të Odës së Farmacistëve të Kosovës, që është në kuadër të Ministrisë së Shëndetësisë, raporton Gazeta Sinjali.

Vendimi për emërimin e saj në këtë pozitë është nënshkruar më 15 korrik të këtij viti nga ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

Në këtë Këshill, përveç Suljota Aliut, janë emëruar edhe Besnik Stavileci dhe Bekim Fusha./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin