image 'Magjia' e "tiks.app", i shet një pjesë të biletave me sistem jashtë funksionit
[wp-story id="814678"]

Futboll

Skandali/ ‘Magjia’ e “tiks.app”, i shet një pjesë të biletave me sistem jashtë funksionit

news image

Kompania “tikps.app”, e autorizuar nga Federata e Futbollit të Kosovës për shitjen e biletave online, i ka shitur një pjesë të biletave për ndeshjen Kosovë-Angli, ndonëse web-faqja e kësaj kompanie ka qenë jashtë funksionit që para daljes në shitje të biletave.

Në reagimet e kompanisë, “tiks.app” njoftonte njëherë se qasja në web-faqen e tyre ishte e pamundur për shkak të ngarkesës së madhe.

https://www.facebook.com/tiksapp/posts/566069400811785

Më vonë, ata ndryshuan arsyetimin për problemet në qasje. Njoftuan se platforma e tyre për shitjen e biletave ka qenë cak i sulmeve dhe kjo kishte shkaktuar probleme në qasje.

Pavarësisht pamundësisë për t’u qasur në web-faqe dhe sulmeve të pretenduara kibernetike, kjo kompani ‘mrekullisht’ ka arritur t’i shes një pjesë të biletave, shkruan Gazeta Sinjali.

https://www.facebook.com/tiksapp/posts/566303794121679

“Tiks.app” mes sfidave dhe punës që kanë pasur, janë kujdesur që të punojnë edhe në fshierjen e komenteve kritikuese që janë drejtuar publikisht në njoftimet në faqen e tyre në Facebook.

Ndonëse dyshimet për keqpërdorimin e biletave janë rritur dhe po adresohen publikisht, për kryetarin e FFK-së, Agim Ademin, procesi është duke rrjedhur normalisht. /Gazeta Sinjali/