image Lajm i mirë, vendet e BE-së i pranojnë certifikatat e COVID-19 që i lëshon Kosova

Kosovë

Lajm i mirë, vendet e BE-së i pranojnë certifikatat e COVID-19 që i lëshon Kosova

news image

Zyra e BE-së ka bërë të ditur se nga sot do të pranohen certifikatat e vaksinimit dhe testeve të COVID-19 që lëshohen nga autoritetet e Kosovës.

Gjithashtu njëjtë vlen për të gjitha certifikatat e lëshuara nga Kosova që janë në përputhje me rregulloren e BE-së.

“Nga sot, BE-ja do të fillojë të pranojë certifikatat e vaksinimit, testit dhe shërimit të COVID-19 të lëshuara nga Kosova. Kjo vlen për të gjitha certifikatat e lëshuara në përputhje me rregulloren e BE-së 2021/953 të Parlamentit Evropian dhe Këshillit. BE-ja ka financuar zhvillimin e tyre”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/