image Ky shtet hap xhamitë dhe kishat me 28 maj

Botë

Botë/ Ky shtet hap xhamitë dhe kishat me 28 maj

news image

Zvicra do të lejojë qytetarët që të ndjekin ceremonitë fetare duke nisur nga 28 maji, ka njoftuar Këshilli Federal.

Në këtë përfshihen të gjitha shërbimet dhe festimet e të gjitha religjioneve, shkruan CNN.

Janë edhe punëtorët shëndetësorë që do të kthehet në ndërrime të rregullta që nga qershori pasi që situata në shumicën e departamenteve spitalore është normalizuar.

Sipas Këshillit Federal hulumtimet dhe zhvillimi rreth vaksinës kundër koronavirusit duhet të shpejtohet dhe që të sigurohet qasje në vaksinim të të gjithë popullsisë./GazetaSinjali/