image Kuvendi fillon votimin për një kandidat për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

Drejtësi

Kuvendi fillon votimin për një kandidat për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

news image

Me 75 vota për dhe dy kundër, Kuvendi i Kosovës ka miratuar procedurat për propozimin e një kandidati për Gjykatën Kushtetuese, raporton Gazeta Sinjali.

Pas votimit të kësaj procedure, grupet parlamentare kanë propozuar edhe anëtarët e tyre për komisionin votues për këtë kandidat.

Kuvendi ka filluar votimin për këtë kandidat./Gazeta Sinjali/