image Krejt çka ndodhi sot në veri përmes fotografive - Sinjali

Krejt çka ndodhi sot në veri përmes fotografive

news image

Pas 13 ditësh bllokadë, sot në veri të vendit Njësia Speciale e Policisë së Kosovës dhe barrikadat janë hequr, pas marrëveshjes së arritur në Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë, shkruan Gazeta Sinjali.

Më poshtë ju sjellim fotografitë e publikuara nga Radio Evropa e Lirë (versioni në gjuhën serbe) që përshkruajnë gjithë ngjarjet e ditës së sotme.

Vojnici KFOR-a na graničnom prelazu Jarinje, između Srbije i Kosova, posmatraju kako lokalno stanovništvo pomera kamione koje su koristili kao barikade na putu
Ushtarët e KFOR -it në pikën kufitare të Jarinjes mes Serbisë dhe Kosovës shikojnë serbët lokal tek lëvizin kamionët që ata i përdornin si barrikadë
Kamioni napuštaju Jarinje
Kamionët po largohen nga Jarinja
Kupljenje stvari i čišćenje položaja na kojem su bile postavljene barikade na Jarinju
Mbledhja e gjërave dhe pastrimi i pozicionit ku ishin ngritur barrikadat në Jarinje
Vojnici KFOR-a patroliraju cestom sa koje su uklonjene barikade na Jarinju  
Ushtarët e KFOR -it po patrullojnë rrugën nga e cila u hoqën barrikadat në Jarinje
Jarinje bez kamiona
Jarinje pa kamiona
Pripadnik KFOR-a patrolira područjem oko Jarinja ispred vozila Specijalnih jedinica Policije Kosova
Një anëtar i KFOR -it po patrullon zonën përreth Jarinjes para automjeteve të Njësive Speciale të Policisë së Kosovës
Kosovska policija na Brnjaku
Policia e Kosovës në Bërnjak
Pripadnici KFOR-a i Specijalnih jedinica Policije Kosova na Jarinju
Pjesëtarët e KFOR -it dhe Njësive Speciale të Policisë së Kosovës në Jarinje
Pripadnik KFOR-a  na cesti koja vodi ka prelazu Jarinje
Një anëtar i KFOR -it në rrugën që të çon në pikëkalimin në Jarinje
Vojnici KFOR-a na Jarinju
Ushtarët e KFOR -it në Jarinje
Lokalno stanovništvo uklanja kamione sa Jarinja, kao deo dogovora Srbije i Kosova o deblokadi graničnih prelaza na severu Kosova
Serbët lokal heqin kamionët nga Jarinje, si pjesë e marrëveshjes Kosovë-Serbi
Kosovske specijalne policijske snage u pripremi za napuštanje položaja na severu Kosova  
Njësia Speciale e Policisë së Kosovës në përgatitje për largimin nga pozita në veri të Kosovës
Pripadnik KFOR-a razgovara sa pripadnikom kosovske policije na Jarinju
Një anëtar i KFOR -it bisedon me një pjesëtar të Policisë së Kosovës në Jarinje
Pripadnici KFOR-a su se rasporedili na graničnim prelazima Jarinje i Brnjak u skladu sa dogovorom Srbije i Kosova postignutim u Briselu 30. septembra, Jarinje, 2. oktobar
Trupat e KFOR-it u vendosën në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak në përputhje me marrëveshjen Kosovë-Serbi të arritur në Bruksel më 30 shtator / Jarinje, 2 tetor
Pripadnici KFOR-a će na Jarinju i Brnjaku ostati naredne dve nedelje, Jarinje, 2. oktobar
Anëtarët e KFOR -it do të qëndrojnë në Jarinje dhe Bërnjak për dy javët e ardhshme, Jarinje, 2 tetor

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin