image Krasniqi prezanton Kabinetin për Qeverisje të Mirë me 15 departamente - Sinjali

Krasniqi prezanton Kabinetin për Qeverisje të Mirë me 15 departamente

news image

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka prezantuar përmbajtjen e Kabinetit për Qeverisje të Mirë.

Ai ka treguar se ky segment do të përbëhet nga 15 departamente, të cilat do të udhëhiqen, sipas tij, nga njerëzit me përvojë politike e menaxheriale.

“Kabineti për Qeverisje të Mirë do të shpalosë politika alternative të qeverisjes që i mungojnë Kosovës. Përmes këtij kabineti, do të shpalosim modelin dhe vizionin e qeverisjes së ardhshme nga PDK”, është shprehur Krasniqi.

“Nga sot përpjekjeve tona i shtohet edhe Kabineti i Qeverisjes së Mirë me 15 departamente pra”.

Krasniqi ka treguar se në ditët në vijim do të shpalosë së kush do të jetë në krye të secilit departament.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin