image Konfiskohen 171 patentë shofer në Prizren
[wp-story id="814678"]

Siguri

Konfiskohen 171 patentë shofer në Prizren

news image

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 261 tiketa të kundërvajtjeve të ndryshme në komunikacion si dhe janë konfiskuar 17 patentë shofer në Prizren.

Ndërkohë, njësitet e stacionit policor ne Prizren kanë realizuar gjithsej 38 urdhëresa, ku 38 persona të dënuar apo të ftuar për intervista janë ndaluar sipas vendimeve të gjykatës themelore në Prizren.

Aktivitet e Policisë janë kryer në Suharekë, Dragash dhe Mamush në kuadër të parandalimit dhe respektimin e masave kundër COVID-19./GazetaSinjali/