image Komuna ia rrëzon shtëpinë familjes nga Prishtina - Sinjali

Komuna ia rrëzon shtëpinë familjes nga Prishtina

news image

Gjatë ditës së sotme iu është rrënuar shtëpia një familjes nga Prishtina, në rrugën “Driton Azemi”, duke e lënën në rrugë pronarin me probleme shëndetësore dhe gruan e tij me fëmijë të mitur.

Pronari i shtëpisë, Rexhep Gashi tha se jeton tash e sa vite në atë pronë, teksa ka njoftuar se shtëpia që ia kanë rrënuar ka qenë e ndërtuar nga një shoqatë bamirësie nga Mitrovica.

Gashi deklaroi se nuk di asgjë si kanë shkuar procedurat në lidhje me lejen e ndërtimit për shtëpinë.

Bashkëshortja e tij deklaroi se në muajin e Ramazanit kanë filluar punimet, ku sipas saj komuna ua ka ndërprerë, kurse tani që i kanë filluar prapë komuna ua ka rrëzuar shtëpinë duke i lënë në rrugë. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: